Concursuri

De 1 iunie, Mobila Lonamad, Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv” organizează concurs de desene “Brăila prin ochi de copil”

Anul acesta, de 1 Iunie, alături de Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei” ne dorim să sărbătorim copiii și copilăria, lansând concursul de desene “Brăila prin ochi de copil”.

Concursul se adresează copiilor între 3 și 14 ani, fiind împărțit pe trei categorii de vârstă: 3-6 ani, 7-10 ani și 11-14 ani. Copiii sunt invitați să realizeze desene care să ilustreze cum văd ei orașul Brăila, iar lucrările pot fi trimise oricând în perioada 12-30 mai, inclusiv, pe adresa de email [email protected].

Se vor acorda un premiu I, II și III pentru fiecare categorie de vârstă. Puteți câștiga biciclete, role sau skateboard-uri, dar Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei” au pregătit și o mulțime de alte surprize pentru participanți. În total, valoarea premiilor se ridică la peste 6.000 lei.

Numele câștigătorilor vor fi publicate pe data de 1 iunie 2021, în ziarul “Obiectiv- Vocea Brailei”, pe site-urile www.asociatiapentruadevar.ro și www.obiectivbr.ro.

Așadar, dragi copii, lăsați-vă imaginația să zboare și intrați în joaca noastră!

Sursă: http://obiectivbr.ro/campaniedesene

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *