Ghid cumparare mobilier

Tipuri de extensie de canapele si coltare

Inainte de a cumpara canapeaua perecta pentru casa ta, este necesar sa fii informat despre ce tipuri de canapele exista pentru a sti ce sa cauti si ce ti se potriveste. Probabil cel mai cunoscut tip de extensie este cel click-clack, dar hai sa descoperim impreuna si celelalte optiuni.

Cele 5 tipuri de extensii

Extensie tip

Click-Clack

Aceasta extensie presupune ridicarea sezutului canapelei pana in pozitia in care se aude un click, spatarul coboara, iar sezutul este lasat sa cada pana la orizontala. De asemenea, aceste canapele/coltare au si lada de depozitare. Exemplu: Coltar Valahia, Canapea Oana, Canapea Ana.

Extensie tip

Doppel Liege

Aceasta extensie presupune tragerea sezutului canapelei/coltarului si aplecarea in fata a spatarului pana se obtine o suprafata plana. De asemenea, aceste canapele/coltare au lada de depozitare. Exemple: Canapea/Coltar Paulinca, Canapea/Coltar Eva, Canapea/Coltar Ioana, Canapea Petra, Canapea/Coltar Vlad.

Extensie tip

Sertar

Aceasta extensie este caracterizata de un element care poate fi extras din partea inferioara a zonei de seuzit si ridicat printr-o simpla miscare la acealsi nivel cu sezutul canapelei/coltarului, formand o suprafata plana. Exemple: Coltar Valahia Modern, Coltar Silver, Coltar Valahia Lux.

Extensie tip

3 in fata

Aceasta extensie presupune tragerea sezutului, coborarea spatarului si a inca unui element pentru a completa extensia plana. Acest tip de extensie este folosit la canapelele cu lungime redusa de 2 locuri, pentru a crea o extensie utila de dormit. Exemple: Canapea Relaxa 2L, Canapea Gabi, Canapea Viorica.

Extensie tip

Ribalta

Extensia Ribalta este o extensie cu cadru metalic, cu plasa sau lamele si include o saltea. Salteaua si cadrul se pliaza si se pozitioneaza sub sezutul canapelei/coltarului. Exemplu: In curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *