Alege categoria

Seturi dormitor (75)

Paturi (91)

Dulapuri dressing & sifoniere (45)

Comode dormitor (16)

Noptiere (13)

Mobilier copii / Camere de tineret (14)

Mobilier dormitor clasic (19)

Saltele (26)

Seturi dormitor

Paturi

Dulapuri dressing

Comode TV/Dormitor

Mobilier copii

Mobilier dormitor clasic

Noptiere

Saltele

Mobilierul pentru dormitor este esential pentru a crea un spatiu confortabil si relaxant in care sa va puteti odihni si reincarca bateriile pentru ziua urmatoare. De obicei, acesta include urmatoarele elemente: pat, dulap, comoda, noptiere si saltea.

Patul – este piesa centrala a oricarui dormitor si trebuie sa fie confortabil si ergonomic. Exista o varietate de dimensiuni si stiluri disponibile, de la paturi simple cu saltele la modele mai complexe, care includ sertare pentru depozitare.

Dulapul este un element important al mobilierului pentru dormitor, care va permite sa va organizati hainele si accesoriile intr-un mod ordonat si accesibil. Acestea pot fi simple sau cu multiple compartimente, iar finisajele pot varia de la nuante mate la cele lucioase.

In general, mobilierul pentru dormitor trebuie sa fie ales in functie de stilul decorativ al camerei, dar si de nevoile si preferintele personale. Este important sa fie selectate piese de calitate si durabile, care sa va asigure confortul si functionalitatea pe termen lung.