Alege categoria

Seturi living (52)

Comode living (19)

Set masa & scaune living (18)

Masuta living (15)

Scaun living (15)

Canapele (91)

Coltare (74)

Set canapea si fotolii (14)

Fotolii (8)

Seturi living

Comode living

Set masa & scaune living

Masute living

Scaune living

Mobilierul pentru living reprezinta piesele de mobilier ce aduc confort, eleganta si functionalitate in spatiul de zi al casei. Aceste piese sunt concepute pentru a crea un ambient placut si relaxant, oferind totodata spatiu pentru organizarea lucrurilor importante din viata de zi cu zi.

Un set de mobilier pentru living ar putea include o canapea confortabila, fotolii, masa de cafea, biblioteca si comoda TV. Canapeaua este piesa centrala a mobilierului de living, oferind un loc confortabil de relaxare si socializare. Fotoliile pot fi folosite pentru a crea o zona de relaxare suplimentara sau pentru a completa setul de mobilier. Masa de cafea este o piesa esentiala, fiind un element practic si decorativ in acelasi timp.

Biblioteca si etajerele sunt piese de mobilier care ofera spatiu de depozitare si organizare, precum si un loc pentru afisarea decoratiunilor si a colectiilor personale. Comoda TV este utila pentru a gazdui televizorul si echipamentele electronice, dar poate fi folosita si pentru depozitarea diferitelor obiecte, cum ar fi jocuri, reviste si carti.

Mobilierul pentru living poate fi realizat dintr-o varietate de materiale, cum ar fi lemnul, sticla, metalul si textilele, si poate fi personalizat in functie de preferintele si necesitatile individuale. Indiferent de optiunile alese, un set de mobilier pentru living bine ales va aduce eleganta si confort in spatiul de zi al casei