Mobilă Lonamad este un brand înființat în anul 1994 și este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă din zona de Est a României.

Producem și comercializam mobilier de calitate cu un design modern, folosind o gama variată de materiale și culori. Realizarea produselor noastre se face atât prin producție de serie, cât și la comandă. Firma dispune de o linie tehnologică moderna și de un personal tânăr specializat în producția de mobilier. Adiacent producției de mobilier, putem realiza amenajări interioare complete pentru apartamente, birouri, spații comerciale și instituții. Comercializam prin spațiile de desfacere proprii o gamă diversă de articole de tapițerie. De aseamenea, realizăm produse personalizate adaptate în funcție de necesitățile clientului.

Mobila Lonamad dispune de două puncte de lucru in Brăila având o suprafață totală de 2.000 mp, situate în zone strategice ale orașului, respectiv în zona Tug Center, având accesibilitate din toate zonele municipiului, atât prin rețeaua de transport public local cât si cel privat. Spațiile de vânzare sunt structurate astfel incât accesul către produse să fie ușor, iar pentru fiecare categorie de mobilier există un asistent de vânzări care să vină în ajutorul clientilor cu detalii despre materialul utilizat, dimensiunile, culoarea și caracteristicile tehnice ale produsului.Vă așteptam cu drag să descoperiți întreaga gamă de produse atât în magazinele din Brăila, cât și în magazinul online!