Bucatarie Dana, lungime 160 cm - TRANSPORT GRATUIT

PRET RECOMANDAT: 1100 LEI

PRET LA NOI: 999 lei

Cu o lungime de 160 cm, mobila de bucătărie Dana, îți oferă multiple spații de depozitare, închise cu uși, pentru a păstra un aspect curat și ordonat.

Lungime 160 cm
Adancime corpuri sus/jos 33,5/45 cm
Inaltime corpuri sus/jos 65/90 cm
 Material Pal melaminat

Grabiti-va! Alti 5 clienti se uita la acest produs!

Oferta mai este valabila doar:

0 zile 00 ore 00 min 00 sc

Descriere Bucatarie Dana 160 cm

Bucataria Dana 160 cm dispune de 4 corpuri, doua superioare si doua inferioare si un blat melaminat. Este prevazuta cu rafturi acoperite, astfel incat vesela nu se afla la vedere. Mobilierul de bucatarie este prevazut cu 3 polite si 7 usi care iti asigura un spatiu functional.

Corpurile de jos sunt ideale pentru depozitarea accesoriilor de gatit de dimensiuni mari. Sunt prevazute cu patru sertare si au inaltimea maxima de 90 cm, latimea de 80 si adancimea de 45 cm. Picioarele reglabile iti permit sa ajustezi inaltimea in functie de nevoi.

  • Masca de chiuveta – 80 cm
  • Corp cu usa si 3 sertare – 80 cm

Corpurile de sus pot fi montate la orice inaltime doresti pentru o utilizare eficienta a acestora. Au o inaltime de 65 de cmadancimea de 33,5 cm si latimi egale de 80 cm, fiind potrivite pentru vesela si condimente. Dulapul central este prevazut cu usi transparente de tip vitrina.

  • Corp cu usa de sticla si un raft la interior – 80 cm
  • Corp cu usi si un raft la interior – 80 cm

Blatul este inclus si are latimea de 60 cm si grosimea de 2,8 cm iti ofera suficient spatiu de lucru. ATENTIE! Culoarea blatului nu este ca in poza, el difera de la un lot la altul. In unele cazuri in loc de un blat cu lungime de 160 cm, veti primi doua blaturi de 80 cm lungime.

Parerile clientilor

Vedeti ce spun alti clienti care au comandat Bucataria Prima 260 cm si daca au fost multumiti de achizitie

Comanda rapid

Sunati acum la numarul de mai jos pentru a intra in legatura cu unul dintre agentii nostri – sa aveti pregatita adresa de livrare si un numar de telefon pentru a fi contactat de curier!

Grabiti-va! Alti 5 clienti se uita la acest produs!

Oferta mai este valabila doar:

0 zile 00 ore 00 min 00 sc

Comandati rapid si va sunam noi!