1. Despre noi

Serviciul de vanzari online este oferit de SC LONAMAD IMPEX  S.R.L. cu sediul in Galati nr. 228 , bl E1 /43 inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J17/1727/1994, avand cod unic de inregistrare 5901556, denumita in cele ce urmeaza Furnizor.

 Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

 Prin e-mail la urmatoarele adrese:

[email protected] – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri restituire bani, etc.;

[email protected] – pentru initiere colaborari si parteneriate.

Prin telefon la numarul: 073170053.

2. Despre magazinul online

www.lonamad.roeste un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site. 

3. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul www.lonamad.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Furnizorului si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.lonamad.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Furnizorului. 

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.lonamad.ro  fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Furnizorului. 

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.lonamad.ro , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.lonamad.ro  intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Furnizorului.

4. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.lonamad.ro  poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta pe www.lonamad.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.lonamad.ro  si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Furnizor.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.lonamad.ro 

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

www.lonamad.ro  poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.lonamad.ro . Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.lonamad.ro , numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. 

www.lonamad.ro  isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

5. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.lonamad.ro  va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.lonamad.ro . Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.lonamad.ro , cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 

6. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.lonamad.ro  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor

– inregistrarea dvs. ca utilizator al www.lonamad.ro 

– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, de factura , proces verbal de predare primire ,certificatul de garantie si schita de montaj .

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.lonamad.ro , sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site sau celelalte canale oficiale de vanzare, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

7. Cum cumpar

 7.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.lonamad.ro  reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania) . Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 

7.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: cu card , transfer bancar sau online. Dupa ce ati ales ca metoda de plata transferul bancar sau card, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Pentru platile efectuate prin transfer bancar contul si banca in care se fac platile se regasesc in antetul facturii proforme emise de Furnizor .Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi proforme (detalii in cap. VII.2.1).

7.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.lonamad.ro  prin transfer bancar?

Puteti cumpara produse prin www.lonamad.ro  urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Comanda acum”.

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului.  Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Dupa ce ati ales metoda de plata Transfer bancar, veti primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa [email protected] , in maximum 24 de ore.

8. Garantie si livrare

9.1    Toate Bunurile comercializate de catre Vanzatorul beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale Vanzatorului.

Montajul mobilierului este in sarcina cumparatorului conform schitei anexate produsului.

Termenul de livrare a produsului este intre 1-90 de zile lucratoare de la data confirmarii comenzii de catre Cumparator.

9. Returnarea produselor

In cazul in care doriti sa anulati o comanda sau sa va retrageti din contract inainte ca produsele sa fie efectiv livrate, va rugam sa contactati SC LONAMAD IMPEX SRL telefonic la 0731700053 sau la adresa de email [email protected].

Potrivit legislatiei din Romania, articolul 9 alin. 1 din OG. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora lor fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor.

Daca doriti sa va retrageti din Contract dupa ce produsele au fost livrate, trebuie sa solicitati in scris, completand formularul de retur conform indicatiilor si sa specificati in mod clar ce produse doriti sa returnati, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea lor. Formularele completate dupa acesta perioada nu vor fi considerate valabile. Un consultatnt Mobila Lonamad va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produsului/produselor in termen de 4 zile lucratoare din momentul primirii cererii.

Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile aferente, documentele originale, in ambalajul lor original, daca este posibil. Pentru produsele returnate conform prezentei Politici de retur trebuie sa suportati integral costurile legate de returnarea acestora.

ATENTIE! In calitate de consumator, sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Daca produsul returnat este deteriorat, are pete, prezinta urme de montaj, uzura sau folosire, zgarieturi, este murdar sau are feronerie lipsa si nu poate fi revandut ca si produs nou, se va percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile cumparatorului (la comanda), precum produsele de tapiterie.

SC LONAMAD IMPEX SRL va rambursa contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile de la receptionarea produselor in depozitul propriu,  prin transfer bancar intr-un cont in lei indicat de dumneavoastra in formularul de retur (nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a rambursarii).

Costul de transport al produselor returnate 

  1. daca returul se face prin intermediul firmei de curierat indicate de SC LONAMAD IMPEX SRL, costul de retur se scade din suma de rambursat
  2. daca returul se face printr-o alta firma de curierat decat cea indicate de Mobila Lonamad, clientul va plati  transportul.

Responsabilitatea privind integritatea produselor pe durata transportului produselor retur cade in sarcina clientului. La receptia produsului returnat se intocmeste un proces verbal de constatare, iar daca este cazul, se fac fotografii pentru a putea face dovada diminuarii valorii produselor.

Pe scurt: 

1. Trebuie sa ne contactati ca vreti sa returnati produsul sau sa dati un email la [email protected]

2Ambalati produsul intr-o maniera identica modului in care l-ati primit (in ambalajul original, daca este posibil), astfel incat sa fie livrat in conditii optime, sa fie protejat de lovituri. In cazul saltelelor acestea trebuie sa fie in ambalajul original, nedesfacut. Vom refuza sa primim produsul inapoi daca acesta ajunge neambalat sau ambalat necorespunzator si a fost deteriorat din acest motiv!

3. Fotografiati produsul ambalat si transmiteti imaginile care confirma ca produsul este pregatit pentru ridicare de catre curier.

4. Stabilim modalitatea de transport, iar in cazul in care optati pentru firma de curierat propusa de SC LONAMAD IMPEZX SRL, vom contacta curierul agreat si vom transmite catre dumneavoastra data la care curierul se va prezenta la dumneavoastra si datele de contact.

5. La data si la ora fixata impreuna cu curierul, trebuie sa aveti produsul in fata portii/cladirii in care locuiti, daca se poate ajunge cu masina curerului acolo, daca nu in cel mai apropiat loc unde curierul poate ajunge cu vehiculul de transport.

6. Completati si adaugati in colet formularul de retur.

Date returnare:

  • Adresa: Braila, Sos. RM. SARAT NR. 74
  • Adresa de mail: [email protected]
  • Telefon: 0731700053
  • Program de lucru : Luni-Vineri 09:00-18:00

10. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.lonamad.ro  isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.lonamad.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Furnizorul indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Furnizorul are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.lonamad.ro , cedati dreptul Furnizorului de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.lonamad.ro 

www.lonamad.ro  are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.lonamad.ro  nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.lonamad.ro  are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

11. Forta Majora

www.lonamad.ro , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.lonamad.ro  nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.lonamad.ro  . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.lonamad.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.lonamad.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

12. Publicitatea

www.lonamad.ro  poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.lonamad.ro  si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

13. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.lonamad.ro  respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: [email protected], sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract. 

14. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.lonamad.ro  sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile www.lonamad.ro  se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la Lonamad impex SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Furnizorului .

15. Prezentarea ofertei 

Lonamad impex SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.lonamad.ro , fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.lonamad.ro  au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.lonamad.ro  au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.